Fairwise - Intermediair tussen bedrijfsleven en beursorganisaties
Reis en verblijf

Bereikbaarheid
Reist u als exposant per auto naar Düsseldorf, voer dan als aankomstadres D-40474 Düsseldorf, Stockumer Kirchstraße 61 in uw navigatiesysteem in. Bezoekers kiezen voor D-40474 Düsseldorf, Am Staad. De beurs heeft een eigen afslag vanaf de snelweg A44 die direct naar de verschillende parkeerterreinen voert.

Kiest u voor de trein, dan reist u snel en comfortabel vanaf Brussel met de Thalys naar Düsseldorf. Aansluitend kan u uw exposanten- of bezoekerskaart gebruiken om vanaf het treinstation in Düsseldorf gratis met U-Bahn 78 tot aan ingang Noord van de beurs te reizen (eindhalte).


Hotelovernachtingen
Door de omvang van de internationale beurzen worden hotelkamers, pensions en bed & breakfast-mogelijkheden in de beursstad en de omliggende steden ruim van tevoren geboekt. Voor een uitgebreid aanbod verwijzen we u naar de website van DMT - Düsseldorf Marketing & Tourisme, officiële servicepartner van Messe Düsseldorf GmbH.

Milieustickers
In Düsseldorf is een milieuregeling van kracht. Het beursterrein van Messe Düsseldorf valt buiten dit gebied maar wellicht ligt uw hotel binnen dit gebied of wilt u tijdens uw verblijf met uw auto naar het centrum van Düsseldorf. Controleer van tevoren of u een milieusticker nodig heeft. Klik op het plaatje voor meer informatie of ga naar de site van de VAB (www.vab.be/milieuvignet) om de sticker te bestellen.

PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
  • messe dusseldorf
  • messe dusseldorf asia
  • messe dusseldorf shanghai
  • messe dusseldorf moskou
  • idego