Fairwise - Intermediair tussen bedrijfsleven en beursorganisaties
Praktische voorbereiding

OOS
Nadat een stand is toegekend, ontvangt u een officiële standbevestiging, de zogeheten 'Zulassung'. Hierop vindt u de inlogcodes voor het Online Order Systeem (OOS) van Messe Düsseldorf, waar alle services & diensten aangaande uw beursdeelname te bestellen zijn. Hier vindt u ook een checklist met alle belangrijke deadlines waar u bij uw voorbereiding rekening mee dient te houden. De checklist is tevens te vinden onder 'exposanteninformatie' van de desbetreffende beurs.

 

Standbouw
Niet ieder bedrijf kiest ervoor om een eigen stand te laten bouwen. Met de standbouwconfigurator heeft u de keuze uit een breed assortiment stands tegen een gunstig tarief – overzichtelijk en praktisch! Een bijkomend voordeel: tijdens de beurzen in Düsseldorf is de standbouwer altijd beschikbaar voor calamiteiten of aanpassingen.

Persactiviteiten
Een wezenlijke succesfactor van uw beursdeelname zijn de persactiviteiten. In de persleidraad ziet u welke talrijke (gratis) mogelijkheden er zijn. Voor adressen van de internationale vakpers kunt u contact opnemen met de persafdeling van de desbetreffende beurs. Klik hier voor de Nederlandstalige persleidraad.  

Beurstraining
De eerste indruk telt – en dat geldt zeker ook voor een beursdeelname. De uitstraling van uw bedrijf valt of staat bij de professionaliteit van uw standpersoneel. Bereid hen daarom goed voor met een compacte, interactieve beurstraining via Fairwise Academy . Samen met onze servicepartners hebben wij voor ieder bedrijf een aanbod op maat - van workshops van een dagdeel tot meerdaagse trainingen.

Vertalingen
Laat uw brochures door een beëdigd vertaalbureau vertalen. U laat daarmee zien dat u uw (potentiële) zakenrelaties in een specifiek doelland de moeite waard vindt en u bent er zeker van dat uw boodschap overkomt zoals deze is bedoeld. Klik hier voor meer informatie.

Tekstschrijven
Of het nu gaat om een uitgebreide productbeschrijving of een leaflet: teksten die aantrekkelijk en taalkundig correct geschreven zijn, hebben een positieve uitwerking op de lezer. Het investeren in professioneel geschreven teksten, bevelen wij dan ook zeker aan. Klik hier voor meer informatie over wat Fairwise hierin voor u kan betekenen.

PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
  • messe dusseldorf
  • messe dusseldorf asia
  • messe dusseldorf shanghai
  • messe dusseldorf moskou
  • idego