Fairwise - Intermediair tussen bedrijfsleven en beursorganisaties
Algemeen

Een goed georganiseerde beursdeelname is als marketinginstrument onovertroffen. Fairwise ondersteunt u met informatie over

 • beurzen
  Kies hiernaast onder 'programma' voor een thema of een land of type de naam de van beurs in en klik op 'zoeken'. Wilt uitgebreidere informatie over de gevonden beurs, klikt u dan op 'meer info' waarna u op de beurspagina van uw keuze komt.
 • kosten
  Kies hiernaast onder 'programma' voor een thema of een land of type de naam de van beurs in en klik op 'zoeken'. Klik vervolgens op 'meer info' waarna u op de beurspagina van uw keuze komt. Kies voor ‘Exposanteninformatie’ en vraag een kostenoverzicht aan op basis van de gewenste afmeting en het type stand.
 • AUMA-bijdrage 
  De AUMA is de brancheorganisatie voor Duitse beurzen. Iedere deelnemer aan een beurs in Duitsland betaalt een bijdrage aan de AUMA van
  € 0,60/m². Op
  www.auma.de  vindt u een beurzendatabank met alle beurzen die wereldwijd worden georganiseerd.
 • multimediabijdrage
  Voor uw deelname aan beurzen van de Messe Düsseldorf Group betaalt u een multimediabijdrage. Dit is voor alle reclame die wereldwijd voor de desbetreffende beurs wordt gemaakt. Tevens valt hier een basisvermelding in de catalogus, online databank en het KATI-systeem op de beurs onder.
 • subsidieregelingen
  Via de Belgische overheidsinstanties kunnen KMO's een subsidie krijgen voor deelname aan een buitenlandse beurs. Meer informatie via  F.I.T. - AWEX - Brussels invest & export
 • collectieve deelname
  Voor verschillende beurzen worden er door de overheidsinstanties groepsstanden georganiseerd. Fairwise werkt met verschillende organisaties samen om de initiatieven vorm te geven en ondersteunt hen waar mogelijk bij de uitvoering.
 • aanmelding
  Kies hiernaast onder 'programma' voor een thema of een land of type de naam de van beurs in en klik op 'zoeken'. Klik vervolgens op 'meer info' waarna u op de beurspagina van uw keuze komt. Kies dan voor 'aanmelden' waar u de verschillende mogelijkheden van aanmelding vindt.
 • OOS
  Nadat een stand is toegekend, ontvangt u een officiële standbevestiging, de zogeheten 'Zulassung'. Hierop vindt u de inlogcodes voor het Online Order Systeem (OOS) van Messe Düsseldorf, waar alle services & diensten aangaande uw beursdeelname te bestellen zijn. Hier vindt u ook een checklist met alle belangrijke deadlines waar u bij uw voorbereiding rekening mee dient te houden. De checklist is tevens te vinden onder 'exposanteninformatie' van de desbetreffende beurs.
 • standbouw
  Niet ieder bedrijf kiest ervoor om een eigen stand te laten bouwen. Met de Standbouwconfigurator heeft u de keuze uit een breed assortiment stands tegen een gunstig tarief – overzichtelijk en praktisch! Een bijkomend voordeel: tijdens de beurzen in Düsseldorf is de standbouwer altijd beschikbaar voor calamiteiten of aanpassingen.
 • persactiviteiten
  Een wezenlijke succesfactor van uw beursdeelname zijn de persactiviteiten. In de persleidraad ziet u welke talrijke (gratis) mogelijkheden er zijn. Voor adressen van de internationale vakpers kunt u contact opnemen met de persafdeling van de desbetreffende beurs. Klik hier voor de Nederlandstalige persleidraad.
 • beurstraining
  De eerste indruk telt – en dat geldt zeker ook voor een beursdeelname. De uitstraling van uw bedrijf valt of staat bij de professionaliteit van uw standpersoneel. Bereid hen daarom goed voor met een compacte, interactieve beurstraining via Fairwise Academy. Samen met onze servicepartners hebben wij voor ieder bedrijf een aanbod op maat - van workshops van een dagdeel tot meerdaagse trainingen.
 • vertalingen
  Laat uw brochures door een beëdigd vertaalbureau vertalen. U laat daarmee zien dat u uw (potentiële) zakenrelaties in een specifiek doelland de moeite waard vindt en u bent er van verzekerd dat uw boodschap overkomt zoals deze is bedoeld. Klik hier voor meer informatie over wat Fairwise hierin voor u kan betekenen.
 • Tekstschrijven
  Of het nu gaat om een uitgebreide productbeschrijving of een leaflet: teksten die aantrekkelijk en taalkundig correct geschreven zijn, hebben een positieve uitwerking op de lezer. Het investeren in professioneel geschreven teksten, bevelen wij dan ook zeker aan. Klik hier voor meer informatie over wat Fairwise hierin voor u kan betekenen.
 • bereikbaarheid
  Reist u als exposant per auto naar Düsseldorf, voer dan als aankomstadres D-40474 Düsseldorf, Stockumer Kirchstraße 61 in uw navigatiesysteem in. Bezoekers kiezen voor D-40474 Düsseldorf, Am Staad. De beurs heeft een eigen afslag vanaf de snelweg A44 die direct naar de verschillende parkeerterreinen voert.
  Kiest u voor de trein, dan reist u snel en comfortabel vanaf Brussel met de Thalys naar Düsseldorf. Aansluitend kunt u uw exposanten- of bezoekerskaart gebruiken om vanaf het treinstation in Düsseldorf gratis met metro 78 tot aan ingang Noord van de beurs te reizen (eindhalte).
 • hotelovernachtingen
  Door de omvang van de internationale beurzen worden hotelkamers, pensions en bed & breakfast-mogelijkheden in de beursstad en de omliggende steden ruim van tevoren geboekt. Voor een uitgebreid aanbod verwijzen we u naar de website van DMT - Düsseldorf Marketing & Tourisme, officiële servicepartner van Messe Düsseldorf GmbH.
 • milieustickers
  In Düsseldorf is een milieuregeling van kracht. Het beursterrein van Messe Düsseldorf valt buiten dit gebied maar wellicht ligt uw hotel binnen dit gebied of wilt u tijdens uw verblijf met uw auto naar het centrum van Düsseldorf. Controleer dan vooraf of u een milieusticker nodig heeft. Klik hier voor meer informatie of ga naar de site van de VAB om de sticker te bestellen. 
PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
 • messe dusseldorf
 • messe dusseldorf asia
 • messe dusseldorf shanghai
 • messe dusseldorf moskou
 • idego