Fairwise helpt u graag op weg naar buitenlandse vakbeurzen
Beursbezoek

Beursplanning
De websites van onze beurzen bieden volop informatie voor bezoekers zoals een complete exposanten- en productenlijst, een plattegrond van de hallen en de mogelijkheid om een persoonlijke beursplanner te maken via MyOrganizer/MyCatalog onder bezoekersservice (Besucher-Service)

MyOrganizer
Wanneer u zich geregistreerd heeft als bezoeker, kunt u met de verkregen inlogcodes, inloggen via de beurswebsite en via MyOrganizer snel en eenvoudig een compacte exposantenlijst samenstellen inclusief alle belangrijkste specificaties van de exposanten en hun standlocaties.

MyCatalog
Wanneer u zich geregistreerd heeft als bezoeker, kunt u met de verkregen inlogcodes, inloggen via de beurswebsite en via MyCatalog uw persoonlijke PDF-catalogus samenstellen, die u alvorens in 'MyOrganizer' opgenomen heeft. Daarna is deze PDF-catalogus eenvoudig af te drukken en mee te nemen.

Beurs-app
Bezoekers kunnen een gratis app voor iPhone of android downloaden. Deze biedt onder meer een dagelijks geactualiseerde exposanten- en vakprogramma-databank, hallenplattegronden en exposantendetails inclusief contactgegevens, productinformatie, formulieren voor het maken van afspraken en de mogelijkheid om notities over de desbetreffende exposant op te slaan. Klik hier om naar de app-pagina van de website van Messe Düsseldorf GmbH te gaan.

Matchmaker
Ook beschikken vele beurzen van Messe Düsseldorf over een online Matchmaker. Op de desbetreffende beurswebsite onder 'bezoekersservice' vindt u dan het kopje 'Matchmaker'. Wanneer u speciale vragen heeft aan een specifieke exposant of wilt u een samenwerkingsvoorstel doen? Bent u op zoek naar heel specifieke producten? Kunt u dit eenvoudig kostenloos en anoniem doen via deze 'Matchmaker'.

PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
  • messe dusseldorf
  • messe dusseldorf asia
  • messe dusseldorf shanghai
  • messe dusseldorf moskou
  • idego