Fairwise helpt u graag op weg naar buitenlandse vakbeurzen
Algemeen

Fairwise helpt u uw beursbezoek optimaal voor te bereiden. U kan bij ons terecht voor informatie over:    

 • entreekaarten & catalogi
  Kies hiernaast onder 'programma' voor een thema of een land of type de naam de van beurs in en klik op 'zoeken'. Klik vervolgens op 'meer info' waarna u op de beurspagina van uw keuze komt. Kies voor ‘bezoekersinformatie’. De e-Ticketshop leidt u naar het bezoekersportaal van de beurs waar u met een creditcard uw entreekaarten en catalogi kan bestellen. Bent u niet in het bezit van een creditcard, neem dan contact met ons op.

  Op vertoon van uw eTicket kan u gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in de regio Rhein-Ruhr naar en van het beurscomplex op de dag van uw beursbezoek (DB 2de klasse, alleen toeslagvrije treinen).

 • bezoekersgroepen / scholen
  Een aantal van onze beurzen kent speciale tarieven voor grote bezoekersgroepen en/of studenten en scholieren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
 • bereikbaarheid
  Kiest u voor de trein, dan reist u snel en comfortabel vanaf Brussel met de Thalys naar Düsseldorf. Aansluitend kan u uw exposanten- of bezoekerskaart gebruiken om vanaf het treinstation in Düsseldorf gratis met U-Bahn 78 tot aan ingang Noord van de beurs te reizen (eindhalte).
 • hotelovernachtingen
  Door de omvang van de internationale beurzen worden hotelkamers, pensions en bed & breakfast-mogelijkheden in de beursstad en de omliggende steden ruim van tevoren geboekt. Voor een uitgebreid aanbod verwijzen we u naar de website van DMT - Düsseldorf Marketing & Tourisme, officiële servicepartner van Messe Düsseldorf GmbH.
 • milieustickers
  In Düsseldorf is een milieuregeling van kracht. Het beursterrein van Messe Düsseldorf valt buiten dit gebied maar wellicht ligt uw hotel binnen dit gebied of wilt u tijdens uw verblijf met uw auto naar het centrum van Düsseldorf. Controleer van tevoren of u een milieusticker nodig heeft. Klik op het plaatje voor meer informatie of ga naar de site van de VAB  om de sticker te bestellen.
 • beursplanning
  De websites van onze beurzen bieden volop informatie voor bezoekers zoals een complete exposanten- en productenlijst, een plattegrond van de hallen en de mogelijkheid om een persoonlijke beursplanner te maken via MyOrganizer/MyCatalog onder bezoekersservice (Besucher-Service)
 • MyOrganizer
  Wanneer u zich geregistreerd heeft als bezoeker, kunt u met de verkregen inlogcodes, inloggen via de beurswebsite en via MyOrganizer snel en eenvoudig een compacte exposantenlijst samenstellen inclusief alle belangrijkste specificaties van de exposanten en hun standlocaties.
 • MyCatalog
  Wanneer u zich geregistreerd heeft als bezoeker, kunt u met de verkregen inlogcodes, inloggen via de beurswebsite en via MyCatalog uw persoonlijke PDF-catalogus samenstellen, die u alvorens in 'MyOrganizer' opgenomen heeft. Daarna is deze PDF-catalogus eenvoudig af te drukken en mee te nemen.
 • beurs-app
  Bezoekers kunnen een gratis app voor iPhone of android downloaden. Deze biedt onder meer een dagelijks geactualiseerde exposanten- en vakprogramma-databank, hallenplattegronden en exposantendetails inclusief contactgegevens, productinformatie, formulieren voor het maken van afspraken en de mogelijkheid om notities over de desbetreffende exposant op te slaan. Klik hier om naar de app-pagina van de website van Messe Düsseldorf GmbH te gaan.
 • Matchmaker
  Ook beschikken vele beurzen van Messe Düsseldorf over een online Matchmaker. Op de desbetreffende beurswebsite onder 'bezoekersservice' vindt u dan het kopje 'Matchmaker'. Wanneer u speciale vragen heeft aan een specifieke exposant of wilt u een samenwerkingsvoorstel doen? Bent u op zoek naar heel specifieke producten? Kunt u dit eenvoudig kosteloos en anoniem doen via deze 'Matchmaker'.

 

PROGRAMMA

Zoeken


CONTACT

Heeft u vragen?

Neem contact op met Fairwise.
 • messe dusseldorf
 • messe dusseldorf asia
 • messe dusseldorf shanghai
 • messe dusseldorf moskou
 • idego